el teu estilEL TALL
El cabell i la seva forma són una expressió fonamental de la nostra personalitat. A l’hora de crear, proposar i analitzar un determinat disseny o pentinat s’ha de tenir present la línia de tall, el color i la forma. El tall, proporciona un estil personalitzat que pot anar variant segons l’època i l’estil de cada persona.

EL COLOR
La coloració capil·lar modifica el color natural del cabell amb una finalitat bàsicament estètica, amb la qual es busca més varietat i sofisticació. Vinculem cada color amb el tall que més hi escaigui, sense oblidar mai les característiques morfològiques de cada client.

LA FORMA
Podem donar al cabell una forma diferent de la seva natural (sigui temporal o permanent) creant volums al voltant del rostre o bé a la inversa, és a dir, podem perfeccionar el visagisme de cada client amb una finalitat estètica.

TRACTAMENT
Gràcies als tractaments capil·lars podem prevenir o tractar alteracions del cabell i el cuir cabellut, seguint el consell del professional i confiant en l’eficàcia dels productes aconsellats. A Perruqueria Falgueras us oferim el servei d'analítiques capil·lars per caiguda amb microvisió. Consisteix en veure i comprovar el tall del cabell i averiguar-ne el seu estat. També averiguem problemes de pitiriasis o caspa, així com picors i detecció de polls.


Horaris i localització

Els nostres horaris son de dimarts a dissabte de les 9 del matí a les 7 de la tarda. Migdies obert. Servei d'estètica: De les 9 a les 7 de la tarda. Per reservar hora truqueu al 972 75 76 20


Ens trobareu a Torroella de Montgrí, c/ d'Ullà, 7 (Galeries del Centre) - Telèfon 972 75 76 20 - Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tots els drets reservats :: Falgueras - Estilisme & Perruqueria - Nota legal - Mapa web - Creació web